Între 16 și 20 noiembrie ai un weekend “Free to Play”  pe F1 23

Data publicarii:

Electronic Arts Inc. introduce un weekend “Free to Play”  pentru a sărbători cursa inaugurală din Las Vegas.

F123 a ridicat miza și a pregătit fanilor o serie de activități și provocări în joc, dar și în afara lui. Jucătorii vor putea să concureze pe faimosul Las Vegas Strip, să se lase provocați de cel mai rapid tur a lui Charles Leclerc, să descopere noile recompense #LasVegasGP și multe altele. Pilotul Scuderiei AlphaTauri, Daniel Ricciardo, ambasadorul EA SPORTS, Max Verstappen și campionul britanic la box, Anthony Joshua se vor alătura, de asemenea, distracției și vor lua cu asalt circuitul în F1 23.

Între 16 și 20 noiembrie, jucătorii din toată lumea vor avea oportunitatea de a experimenta uimitorul circuit Las Vegas Grand Prix și să se joace gratuit F123 pe PlayStation®4 și PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S, and PC (Steam). Cei care se joacă în timpul weekendului vor câștiga XP duble din diferite moduri de joc, dar și alte premii. Noii jucători care vor cumpăra jocul vor putea, de asemenea, să primească reduceri, de până la 60% din prețul de vânzare obișnuit, chiar de pe platformele de retail în perioada stabilită, iar tot progresul jucătorilor și tot conținutul cumulat în această perioadă vor fi salvate  încă din perioada de trial.

Pentru și mai mult entuziasm, EA SPORTS va găzdui un eveniment plin de sportivi renumiți la HyperX Arena Las Vegas. Evenimentul va fi o întâlnire între lumi, întrucât vor participa nume mari din lumea sportului, a jocurilor și mai departe de acestea, care se vor confrunta pentru a da startul weekendului FORMULA 1 LAS VEGAS GRAND PRIX 2023.

Fanii sunt invitați să fie cu ochii pe canalul oficial de YouTube al Formula 1, pe data de 15 noiembrie, la ora 1 PM PT (ora 23 a României) pentru a-i vedea. Toți piloții care vor lua parte la eveniment sunt anunțați deja pe canalele sociale ale F1 23.

Daniel Ricciardo a împărtășit din entuziasm înainte de cursă într-un nou videoclip care cuprinde primul moment în care acesta a văzut noul circuit din SUA. Pe 17 noiembrie, va fi disponibil și un preview în care Max Verstappen se pregătește pentru noul circuit, în timp ce triplul campion mondial îl va conduce pe superstarul boxului Anthony Joshua pe străzile din Vegas, în F1 23.

“Las Vegas este un loc emblematic, care cuprinde una dintre cele mai faimoase porțiuni de asfalt din lume”, a declarat Lee Mather, Senior Creative Director pentru Codemasters. “Mi-a plăcut să privesc cum echipa a construit o recreere virtuală atât de realistă a vibrației și energiei de pe Strip. Am fost onorați să aducem acest nou circuit în F1 23 pentru ca jucătorii de pretutindeni să se bucure de el înainte de Grand Prix-ul din lumea reală și sperăm ca toată lumea să se distreze la fel de mult ca Daniel Ricciardo atunci când vor concura pe Sin City în joc săptămâna aceasta”.

Evenimentele din F1 23 vor începe înainte de weekend pentru cei care își doresc să se întreacă pe bulevard. Între 14 și 20 noiembrie, vor fi introduse mai multe evenimente în joc, inclusiv un nou “Pro Challenge” din Las Vegas cu Charles Leclerc, dar și un eveniment de tip Scenario “F1® World” cu Lewis Hamilton. EA SPORTS va oferi, de asemenea, o serie de elemente în joc, dezvoltate în parteneriat cu Las Vegas Grand Prix, în mod gratuit. Pentru a le obține, jucătorii vor trebui să se conecteze zilnic în joc între 16 și 18 noiembrie și să își verifice căsuța de e-mail.

În plus, în perioada 20 noiembrie – 11 decembrie, jucătorii pot experimenta senzația de a concura cu monoposturile Ferrari, care a dezvăluit recent noul design  “Golden Era”, aducând un omagiu primei “ere de aur” a Formulei 1 în America.

Alătură-te sărbătorii spectacolului de Formula 1® în Las Vegas, o listă plină de activități și experiențe în jurul Vegasului, care au loc la F1® 23, pot fi găsite aici.

Share:

Aboneaza-te la newsletter

Populare

Citeste mai mult
Related

Luca Viișoreanu va debuta anul acesta în Formula 4 din Italia

După câteva sezoane la karting, Luca Viișoreanu este pregătit...

   Câțiva factori-cheie ce au decis soarta GP-ului Japoniei 2024

Dincolo de excelența binomului Max Verstappen-Red Bull RB20, întrecerea...

Marele Premiu al Bahrain-ului 2024. Review: Grand Slam şi un avantaj exagerat

Max Verstappen a început sezonul cam cum l-a încheiat...

Are Red Bull Racing adversar în 2024? Ce ne-au indicat testele din Bahrain

Mai sunt doar câteva zile până la debutul noului...

Foc și gheață la Alfa Romeo

„Nuvolari era pilotul care ieşea cel mai mult în...

 Mani Gyenes, pregătit pentru cel mai dur Dakar din Arabia Saudită

 A cincea ediție a Raliului Dakar din Orientul Mijlociu...

Quinta royală. Cei mai buni 5 piloți de F1 în 2023

Am ajuns din nou în acel moment al anului...