EA SPORTS a lansat jocul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri

Data publicarii:

Electronic Arts Inc. a lansat EA SPORTS WRC, jocul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri FIA, disponibil pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC prin EA App, Epic Store și Steam.

Cu 50 de echipaje din WRC, categoriile de suport WRC2 și FIA Junior WRC, precum și locații din Campionatul Mondial de Raliuri FIA 2023, EA SPORTS WRC oferă un realism de neegalat, etape mai lungi și un nou sistem de manevrare dinamică care îi ține pe jucători la limita controlului.

“De astăzi, fanii curselor de simulare din întreaga lume pot experimenta toate emoțiile, dramatismul și imprevizibilitatea celui mai solicitant motorsport din lume”, a declarat Ross Gowing, Senior Creative Director pentru Codemasters. “EA SPORTS WRC valorifică cei 25 de ani de experiență în dezvoltarea de raliuri și recreează în mod autentic intensitatea și entuziasmul raliurilor, acum cu puterea suplimentară a licenței oficiale WRC. Lucrând îndeaproape cu toți partenerii noștri din acest sport, ne-am asigurat că EA SPORTS WRC este cea mai bună experiență de simulare, iar jucătorii vor continua să revină pentru mai mult.”

EA SPORTS WRC oferă o experiență completă de raliu, cu caracteristici precum:

Puterea licenței oficiale WRC: Combinând expertiza studioului DiRT Rally cu licența oficială WRC, EA SPORTS WRC sporește realismul prin cele 50 de echipaje din WRC, WRC2 și FIA Junior WRC recreate cu acuratețe. Autenticitatea se extinde și la locații, fiecare raliu din Campionatul Mondial de Raliuri FIA 2023 având diferite opțiuni de vreme, anotimp și oră din zi. Trecerea la Unreal Engine a permis studioului să creeze etape mai lungi, mai detaliate și mai precise, cu peste 600 km de asfalt, pietriș și zăpadă incluse în joc.

Sistemul complet nou de manevrabilitate dinamică și notițele  de ritm: Jucătorii vor avea parte de cea mai realistă manevrabilitate de până acum, grație noului sistem de manevrabilitate dinamică. Pornind de la modelul DiRT Rally combinat  cu feedback-ul de la piloții din lumea reală, Dynamic Handling oferă jucătorilor un control mai mare pentru a face față săriturilor palpitante, virajelor strânse, condițiilor meteo schimbătoare și degradării suprafeței.

Începătorii pot ajusta setările pentru a-și perfecționa abilitățile înainte de a merge cu viteză maximă către unul dintre cele 13 etape oficiale din Campionatul Mondial de Raliuri FIA și cinci locuri inspirate din lumea reală. Alături de inovațiile de manevrare, noile notițele cu privire la ritmul cursei, inclusiv comenzile simplificate pentru jucătorii începători, sistemul oferă un sentiment puternic de realism și astfel este sporită experiența de raliu atât pentru veterani, cât și pentru începătorii care abordează provocarea pentru prima dată.

Conectați-vă cu prietenii și retrăiți momentele istorice: Fanii raliului se vor simți și mai conectați datorită competiției cross-platform, unde până la 32 de jucători pot concura pe platforma aleasă de ei, ca parte a unor lobby-uri private cu prietenii sau împotriva comunității globale EA SPORTS WRC. În plus, Cluburile revin prin EA Racenet, adăugând mai multă varietate modului în care jucătorii concurează. Momentele, care se actualizează zilnic, permit jucătorilor să abordeze scenarii din istoria WRC, trăind provocările cu care se confruntă echipele WRC la fiecare eveniment.

Construiește-ți mașina visurilor: Jucătorii care doresc o mașină de raliu care să se potrivească stilului lor de condus și preferințelor lor în ceea ce privește aspectul pot accesa modul Builder pentru a-și construi mașina de vis. Începeți pe linia de producție și selectați caroseria, piese mecanice și designul interior. Odată finalizată această etapă, puteți particulariza aspectul cu ajutorul designurilor pentru mașini înainte de a o testa și de a o pune în comparație cu unul dintre cele 78 de vehicule disponibile din peste 60 de ani de istorie sportivă.

Share:

Aboneaza-te la newsletter

Populare

Citeste mai mult
Related

Luca Viișoreanu va debuta anul acesta în Formula 4 din Italia

După câteva sezoane la karting, Luca Viișoreanu este pregătit...

   Câțiva factori-cheie ce au decis soarta GP-ului Japoniei 2024

Dincolo de excelența binomului Max Verstappen-Red Bull RB20, întrecerea...

Marele Premiu al Bahrain-ului 2024. Review: Grand Slam şi un avantaj exagerat

Max Verstappen a început sezonul cam cum l-a încheiat...

Are Red Bull Racing adversar în 2024? Ce ne-au indicat testele din Bahrain

Mai sunt doar câteva zile până la debutul noului...

Foc și gheață la Alfa Romeo

„Nuvolari era pilotul care ieşea cel mai mult în...

 Mani Gyenes, pregătit pentru cel mai dur Dakar din Arabia Saudită

 A cincea ediție a Raliului Dakar din Orientul Mijlociu...

Quinta royală. Cei mai buni 5 piloți de F1 în 2023

Am ajuns din nou în acel moment al anului...