Noul sezon F2 este acum disponibil in EA SPORTS F1 23

Data publicarii:

Electronic Arts Inc. introduce o serie de actualizări ale jocului și elemente din lumea reală în EA SPORTS F1 23.

Jucătorii pot testa acum lista de piloți și mașini din Formula 2 2023, precum și mult așteptata actualizare sportivă. Ambele actualizări, disponibile deja, vin cu noi oportunități de curse și modele de mașini modificate, aducând jucătorii mai aproape de sportul pe care îl iubesc.

“Am colaborat îndeaproape cu echipele de Formula 1 pentru a introduce versiunea îmbunătățită a actualizării sportive. Fiecare echipă a adus modificări unice mașinilor, pe care noi le-am recreat în detaliu pentru a ne asigura că fanii se bucură de cea mai autentică experiență de curse de F1. În plus, suntem încântați să anunțăm că jucătorii pot participa acum la palpitantul sezon format din  14 etape de la Formula 2, deschizând o nouă listă de concurenți și provocări”, a declarat Lee Mather, Senior Creative Director pentru Codemasters.

Concentrându-se pe multitudinea de modificări aduse fiecăreia dintre echipele F1® pe parcursul sezonului, actualizarea sportivă variază de la garaj la garaj și include actualizări ale sponsorilor, culorilor, vehiculelor și caroseriilor.

Sezonul 2023 al Formulei 2, cu piloți renumiți, cât și debutanți, printre care Théo Pourchaire, Frederik Vesti, Ayumu Iwasa, Arthur Leclerc și Enzo Fittipaldi, promite curse pline de acțiune și o competiție intensă. Jucătorii pot participa la evenimentele F2 în cadrul modurilor Carieră, F1 World și Multiplayer.

Jucătorii de F1 23 se pot aștepta, cu siguranță, la mai multe actualizări interesante în această săptămână. Recent anunțatul design pentru mașini, costumul de pilot și cizmele “Home Race” Haas, concepute pentru a fi folosite  la FORMULA 1 LENOVO UNITED STATES GRAND PRIX 2023, vor fi acordate  câștigătorilor evenimentului de tip Scenariu Nico Hulkenberg din 17-23 octombrie.

“Suntem încântați să sărbătorim timp de o săptămână cursa de acasă prin această colaborare cu EA SPORTS F1 23, o premieră pentru noi ca echipă. Colaborarea cu EA SPORTS a fost minunată și sperăm că jucătorilor le va face plăcere să completeze provocarea pentru a avea acces la designul nostru special”, a declarat Mark Morrell, Director de Marketing pentru MoneyGram Haas F1 Team.

În cursul acestei săptămâni, în joc va mai fi adăugat un echipament auto al unei alte echipe. Ratingul piloților va fi actualizat pe 19 octombrie, pentru a reprezenta mai bine performanțele din viața reală din Singapore, Japonia și Qatar, iar campionii F1 Esports Series, inclusiv Lucas Blakeley, campionul din 2022 al Formula 1 Esports Series, își vor face debutul ca My Team Icons începând de astăzi.

Share:

Aboneaza-te la newsletter

Populare

Citeste mai mult
Related

Luca Viișoreanu va debuta anul acesta în Formula 4 din Italia

După câteva sezoane la karting, Luca Viișoreanu este pregătit...

   Câțiva factori-cheie ce au decis soarta GP-ului Japoniei 2024

Dincolo de excelența binomului Max Verstappen-Red Bull RB20, întrecerea...

Marele Premiu al Bahrain-ului 2024. Review: Grand Slam şi un avantaj exagerat

Max Verstappen a început sezonul cam cum l-a încheiat...

Are Red Bull Racing adversar în 2024? Ce ne-au indicat testele din Bahrain

Mai sunt doar câteva zile până la debutul noului...

Foc și gheață la Alfa Romeo

„Nuvolari era pilotul care ieşea cel mai mult în...

 Mani Gyenes, pregătit pentru cel mai dur Dakar din Arabia Saudită

 A cincea ediție a Raliului Dakar din Orientul Mijlociu...

Quinta royală. Cei mai buni 5 piloți de F1 în 2023

Am ajuns din nou în acel moment al anului...