Sebastian Barbu și Bogdan Iancu sunt pregătiți pentru Tess Rally Brașov

Data publicarii:

10 probe speciale cu o lungime totală de aproape 120 de kilometri. Atât a mai rămas pentru Sebastian Barbu și Bogdan Iancu, copilotul său, din sezonul 2022 în Campionatul Național de Raliuri Betano.

Înaintea Tess Rally Brașov, etapa a noua și ultima din acest sezon, echipajul sibian se află pe prima poziție în clasamentul general cu un total de 274 de puncte, cu 4,80 de puncte mai mult decât echipajul de pe locul secund.

„Conform regulamentului se vor lua în calcul cele mai bune 7 rezultate ale sezonului, iar titlul se va decide pe probele speciale din Tess Rally Brașov. Nu va fi deloc ușor, dar experiența acumulata în acest an ne va ajuta să ne luptăm până pe ultima probă. A fost un sezon în care am construit în jurul nostru o echipă puternică și aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în această călătorie în cel mai bun sezon al nostru. Suntem pregătiți să facem spectacol pe probele de la Brașov așa că mi-ar plăcea să văd un număr mare de spectatori la această ultimă etapă”, a spus Sebastian Barbu, înaintea Tess Rally Brașov.

Etapa de la Brașov începe joi, 27 octombrie, cu startul festiv, programat de la ora 20:00 în Piața Sfatului din centrul istoric al orașului. Vineri sunt programate 5 probe speciale, câte două treceri pe specialele Săcele și Azuga și apoi super speciala Brașov Rally Show. Sâmbătă, în ultima zi a raliului, sunt programate celelalte 5 probe speciale, câte trei treceri pe Bran și două pe proba Pârâul Rece.

Echipajul sibian este susținut în sezonul 2022 de partenerii: ARC Stake, Gorgandin, EGLO Romania, Yiippi Mango Energy Drink, Foerch Romania, Mindsoft, Geometrica Architects, P1, Naceleup.ro, AutoSole 2.0 SRL și FcCompetition.

Share:

Aboneaza-te la newsletter

Populare

Citeste mai mult
Related

Electronic Arts lanseaza primul Deep Dive al EA SPORTS WRC

Electronic Arts anunță azi primul Deep Dive al EA...

Charles Leclerc te provoacă să-i bați timpul de la Monza în jocul F1 23

Un nou "Pro Challenge" este aici si le ofera...

Jocul EA SPORTS WRC se va lansa pe 3 noiembrie

Electronic Arts Inc. a prezentat trailerul oficial pentru EA...

“Silly season” sau între zvonistică şi palpabil pe piața transferurilor

De peste trei decenii perioada iulie-august-septembrie s-a ales cu...

Enzo Ferrari. Partea a II-a:Instituţia, 1947-1988

“Avem trei instituţii în Italia: Papa, Ferrari şi Mafia....

Enzo Ferrari. Omul şi mitul. Partea I: Cursele ca o afacere

Un domn uşor rubicond, cu un aer distins în...

Secretul superiorității Red Bull 

12 GP-uri s-au desfăşurat până acum în 2023. Şi...

Trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu la  Transylvania Classic 2023

Cele 77 de echipaje înscrise la Transylvania Classic, un...