Sebastian Barbu și Bogdan Iancu sunt pregătiți pentru Raliul Clujului

Data publicarii:

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu sunt pregătiți să continue lupta pentru titlul național pe probele speciale din Raliul Clujului, etapa a opta din Campionatul Național de Raliuri Betano. Echipajul sibian va lua startul cu un model Skoda Fabia Rally 2,  preparat de AutoSole 2.0 SRL și FcCompetition.

După cele șapte etape din acest sezon, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu, copilotul său, se află pe prima poziție în clasamentul general în Campionatul Național de Raliuri Betano, iar Raliul Clujului va juca un rol extrem de important în lupta pentru titlu. Sebastian Barbu are un total de 229,60 de puncte, fiind urmat de Simone Tempestini cu 218 puncte și Andrei Gîrtofan cu 210,20 de puncte.

„Formula de calcul este de N – 2 iar Raliul Clujului, ultima etapă pe asfalt din acest sezon, are un coeficient de 1,2. Rezultatul de aici este foarte important așa că vom încerca să obținem cât mai multe puncte”, a spus Sebastian Barbu, înaintea recunoașterilor oficiale.

Programat pe 8 și 9 octombrie, Raliul Clujului are în total 8 probe speciale cu o lungime de 127,40 de kilometri. Înaintea acestei etape, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au luat startul în Italia, la Rally Città di Pistoia, ca parte a programului  de pregătire înaintea acestui final de sezon.

„Le mulțumesc celor de la Autosole 2.0 și tuturor partenerilor noștri pentru că am avut posibilitatea de a testa în condiții de concurs înainte unui raliu atât de important cum este cel de la Cluj. Este un final intens de sezon și suntem siguri ca vom avea un ritm cât se poate de competitiv încă de pe prima specială a raliului”, a mai spus Sebastian Barbu.

Echipajul sibian este susținut în sezonul 2022 de partenerii: ARC Stake, Gorgandin, EGLO Romania, Yiippi Mango Energy Drink, Foerch Romania, Mindsoft, Geometrica Architects, P1, Naceleup.ro, AutoSole 2.0 SRL și FcCompetition.

Share:

Aboneaza-te la newsletter

Populare

Citeste mai mult
Related

Câteva concluzii după Marele Premiu al Arabiei Saudite 2023.Un Red Bull “de pe altă planetă”?

Calificările prin intermediul conceptelor principaleUn al doilea pole stagional...

MOTORSPORTcast: Analiza Marelui Premiu de Formula 1 din Bahrain

A fost prima cursă din Formula 1, iar Berti...

MP al Bahrainului 2023: Review. Previziunile sunt confirmate într-un mod exacerbat

După ce a acaparat prima linie a grilei, Red...

MOTORSPORTcast: Avanpremiera MP al Bahrainului

Este săptămâna cursei. Începe un nou sezon din Formula...

Câteva concluzii după testele din Bahrain. Un tablou mai clar ca în trecut? Partea II-a

3 zile de teste înaintea startului de sezon. Prea...

Câteva concluzii după testele din Bahrain. Un tablou mai clar ca în trecut?

3 zile de teste înaintea startului de sezon. Prea...

MOTORSPORTcast: Concluzii după ultima zi de teste din Bahrain

Mai este puțin și începe un nou sezon din...