Sebastian Barbu și Bogdan Iancu sunt pregătiți pentru Raliul Clujului

Data publicarii:

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu sunt pregătiți să continue lupta pentru titlul național pe probele speciale din Raliul Clujului, etapa a opta din Campionatul Național de Raliuri Betano. Echipajul sibian va lua startul cu un model Skoda Fabia Rally 2,  preparat de AutoSole 2.0 SRL și FcCompetition.

După cele șapte etape din acest sezon, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu, copilotul său, se află pe prima poziție în clasamentul general în Campionatul Național de Raliuri Betano, iar Raliul Clujului va juca un rol extrem de important în lupta pentru titlu. Sebastian Barbu are un total de 229,60 de puncte, fiind urmat de Simone Tempestini cu 218 puncte și Andrei Gîrtofan cu 210,20 de puncte.

„Formula de calcul este de N – 2 iar Raliul Clujului, ultima etapă pe asfalt din acest sezon, are un coeficient de 1,2. Rezultatul de aici este foarte important așa că vom încerca să obținem cât mai multe puncte”, a spus Sebastian Barbu, înaintea recunoașterilor oficiale.

Programat pe 8 și 9 octombrie, Raliul Clujului are în total 8 probe speciale cu o lungime de 127,40 de kilometri. Înaintea acestei etape, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au luat startul în Italia, la Rally Città di Pistoia, ca parte a programului  de pregătire înaintea acestui final de sezon.

„Le mulțumesc celor de la Autosole 2.0 și tuturor partenerilor noștri pentru că am avut posibilitatea de a testa în condiții de concurs înainte unui raliu atât de important cum este cel de la Cluj. Este un final intens de sezon și suntem siguri ca vom avea un ritm cât se poate de competitiv încă de pe prima specială a raliului”, a mai spus Sebastian Barbu.

Echipajul sibian este susținut în sezonul 2022 de partenerii: ARC Stake, Gorgandin, EGLO Romania, Yiippi Mango Energy Drink, Foerch Romania, Mindsoft, Geometrica Architects, P1, Naceleup.ro, AutoSole 2.0 SRL și FcCompetition.

Share:

Aboneaza-te la newsletter

Populare

Citeste mai mult
Related

Electronic Arts lanseaza primul Deep Dive al EA SPORTS WRC

Electronic Arts anunță azi primul Deep Dive al EA...

Charles Leclerc te provoacă să-i bați timpul de la Monza în jocul F1 23

Un nou "Pro Challenge" este aici si le ofera...

Jocul EA SPORTS WRC se va lansa pe 3 noiembrie

Electronic Arts Inc. a prezentat trailerul oficial pentru EA...

“Silly season” sau între zvonistică şi palpabil pe piața transferurilor

De peste trei decenii perioada iulie-august-septembrie s-a ales cu...

Enzo Ferrari. Partea a II-a:Instituţia, 1947-1988

“Avem trei instituţii în Italia: Papa, Ferrari şi Mafia....

Enzo Ferrari. Omul şi mitul. Partea I: Cursele ca o afacere

Un domn uşor rubicond, cu un aer distins în...

Secretul superiorității Red Bull 

12 GP-uri s-au desfăşurat până acum în 2023. Şi...

Trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu la  Transylvania Classic 2023

Cele 77 de echipaje înscrise la Transylvania Classic, un...