Podium în Raliul Moldovei Bacău pentru Sebastian Barbu și Bogdan Iancu

Data publicarii:

Cu punctele obținute în Raliul Moldovei Bacău, etapa a șasea din Campionatul Național de Raliuri Betano, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au trecut pe prima poziție în clasamentul general. Lupta pentru titlu continuă în ultimele trei etape de la Iași (macadam), Cluj (asfalt) și Brașov (macadam).

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu și-au atins obiectivul stabilit pentru Raliul Moldovei Bacău, etapa a șasea din Campionatul Național de Raliuri Betano, și după cele 13 probe speciale pe macadam au terminat pe locul secund.

Cu două victorii, două clasări pe podium și un loc patru în acest sezon, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au adunat 187,6 puncte și ocupă prima poziție în clasamentul general, cu trei etape rămase de disputat în acest sezon.

După numeroasele pene făcute în Raliul Sibiului, echipajul sibian a avut o abordare mai prudentă în Raliul Moldovei Bacău și nu și-a asumat riscuri inutile. “După recunoașteri, ținând cont de cât de dur a fost traseul, am decis să nu riscăm nimic și să încercăm să adunăm cât mai multe puncte posibil. A fost un raliu dur și intens până pe ultima probă, dar cu punctele de aici am trecut pe prima poziție la general, așa că obiectivul nostru a fost atins”, a spus Sebastian Barbu.

Cu trei etape înaintea finalului de sezon diferența între primii trei din clasamentul general este de doar 23,6 puncte, iar între primii doi de doar 1,4 puncte. “Cu cât se apropie finalul de sezon, cu atât mai dificilă devine lupta pentru titlu, dar în același timp și mai frumoasă. Suntem pregătiți să dăm totul în următoarele raliuri și le mulțumesc tuturor partenerilor noștri pentru susținere”, a mai adăugat Sebastian Barbu.

Raliul Iașului, etapa a șaptea din Campionatul Național de Raliuri Betano, se va desfășura în perioada 2 – 3 septembrie, etapa pe macadam având un coeficient de 1,2.

Echipajul sibian este susținut în sezonul 2022 de partenerii: ARC Staking Solutions, Gorgandin, EGLO Romania, Yiippi Mango Energy Drink, Foerch Romania, Mindsoft, Geometrica Architects, P1, Naceleup.ro, AutoSole 2.0 SRL și FcCompetition.

Share:

Aboneaza-te la newsletter

Populare

Citeste mai mult
Related

Felipe Drugovich propune o schimbare a regulamentului din Formula 2

Felipe Drugovich, campionul sezonului 2022 din Formula 2, nu...

Max Verstappen câștigă Marele Premiu al Italiei! Cursa a fost încheiată sub Safety Car

Max Verstappen a câștigat fără probleme Marele Premiu al...

Locul secund din Raliul Iașului menține echipajul Sebastian Barbu / Bogdan Iancu în lupta pentru titlu

După trei zile intense, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu...

Marele Premiu al Olandei 2022. Câteva concluzii

1. Ar fi câştigat Verstappen indiferent de circumstanțe?2. Ar...

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Țărilor de Jos. Mercedes, în fața Ferrari.

Max Verstappen a câștigat fără probleme Marele Premiu al...

Marele Premiu al Olandei 2022: analiză calificări. Nu e pentru cine se pregăteşte

“-Vreau o ajustare a flaps-ului! Două click-uri”. Acestea au...

Max Verstappen obține pole position-ul în Marele Premiu al Țărilor de Jos

Max Verstappen a fost cel mai rapid în calificările...