Sebastian Barbu și Bogdan Iancu continuă lupta pentru titlu în Raliul Moldovei Bacău

Data publicarii:

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu sunt pregătiți pentru următoarea provocare din Campionatul Național de Raliuri Betano și vor lua startul în Raliul Moldovei Bacău cu obiectivul de a aduna cât mai multe puncte în lupta pentru titlul național din 2022.

Lupta pentru titlu în Campionatul Național de Raliuri Betano este extrem de disputată în acest sezon, iar Sebastian Barbu și Bogdan Iancu sunt pregătiți să se lupte pentru cât mai multe puncte posibil în fiecare din cele patru etape rămase în calendar.

În acest weekend, între 5 și 7 august, este programat Raliul Moldovei Bacău, o etapă pe macadam, cu coeficient 1 în competiția națională de raliuri. “Am întrat pe ultima sută de metri în cursa pentru titlul din sezonul 2022. A fost o luptă strânsă în prima parte a sezonului, dar de acum va fi și mai interesant. Eu o să dau tot ce am mai bun pentru a avea rezultatele necesare clasării pe prima treapta a podiumului în clasamentul general. Acesta este obiectivul întregii echipei, iar noi trebuie să fim rapizi și constanți pe fiecare probă”, a spus Sebastian Barbu.

Vineri, în prima zi a raliului, este programat shakedown-ul, ultimul test oficial înaitea startului, și, cu începere de la ora 20:30, startul festiv în Piața Tricolorului din Bacău.  Sâmbătă, 6 august, sunt programate primele șase probe speciale pe macadam, cu o lungime totală de 75 de kilometri, iar duminică ultimele cinci probe cu o lungime de aproximativ 50 de kilometri.

“Am câștigat două etape din acest sezon și este clar că avem nevoie de cât mai multe puncte la fiecare etapă de acum încolo. Anul trecut nu am luat startul în Raliul Moldovei așa că ne-am concentrat mai mult pe recunoașteri și cred că vom fi competitivi încă de pe prima probă”, a mai adăugat Sebastian Barbu.

După primele cinci etape din Campionatul Național de Raliuri Betano, Sebastian Barbu are 153,6 puncte și ocupă locul secund în clasamentul general.

Echipajul sibian este susținut în sezonul 2022 de partenerii: ARC Staking Solutions, Gorgandin, EGLO Romania, Yiippi Mango Energy Drink, Foerch Romania, Mindsoft, Geometrica Architects, P1, Naceleup.ro, AutoSole 2.0 SRL și FcCompetition.

Share:

Aboneaza-te la newsletter

Populare

Citeste mai mult
Related

Câteva concluzii după Marele Premiu al Arabiei Saudite 2023.Un Red Bull “de pe altă planetă”?

Calificările prin intermediul conceptelor principaleUn al doilea pole stagional...

MOTORSPORTcast: Analiza Marelui Premiu de Formula 1 din Bahrain

A fost prima cursă din Formula 1, iar Berti...

MP al Bahrainului 2023: Review. Previziunile sunt confirmate într-un mod exacerbat

După ce a acaparat prima linie a grilei, Red...

MOTORSPORTcast: Avanpremiera MP al Bahrainului

Este săptămâna cursei. Începe un nou sezon din Formula...

Câteva concluzii după testele din Bahrain. Un tablou mai clar ca în trecut? Partea II-a

3 zile de teste înaintea startului de sezon. Prea...

Câteva concluzii după testele din Bahrain. Un tablou mai clar ca în trecut?

3 zile de teste înaintea startului de sezon. Prea...

MOTORSPORTcast: Concluzii după ultima zi de teste din Bahrain

Mai este puțin și începe un nou sezon din...