Codemasters si Electronic Arts prezinta trailerul F1 22

Data publicarii:

Codemasters și Electronic Arts Inc. au prezentat trailerul de lansare al EA SPORTS F1 22, înainte de lansarea exclusiv digitală a Champions Edition, programată pentru 28 iunie, pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, și PC. Cu ambasadorul F1 22 Charles Leclerc, trailerul redă sentimentul visceral de la volanul unui monopost cu 1000cp și senzația de a concura împotriva celor mai buni piloți din apogeul sporturilor cu motor.

„Suntem nerăbdători ca jucătorii să încerce jocul. Trailerul redă perfect entuziasmul și emoția competiției la cel mai înalt nivel, în Campionatul Mondial”, a spus Paul Jeal, F1 Senior Franchise Director în cadrul Codemasters. „Jucătorii vor simți extazul de a fi pe poziții în noua eră a Formula 1 și de a conduce monopostul la limită și peste.”

F1 22 le permite jucătorilor să experimenteze viața de pilot de Formula 1, atât pe circuit cât și în afara acestuia. Pe lângă faptul că pot concura în Campionatul Mondial FIA 2022 în monoposturi revoluționare care încurajează competitivitatea, jucătorii se pot bucura de premii și în afara circuitului, datorită modului F1 Life.

Noul hub social le permite jucătorilor să își personalizeze avatarul și apartamentul și să își expună colecția de supercaruri. Odată achiziționate, automobilele pot fi conduse cu ajutorul funcției Pirelli Hot Lap, replicând prima parte a weekend-ului de cursă.

F1 22 Champions Edition dispune de conținut suplimentar și acces prioritar cu 3 zile și va fi lansat pe 28 iunie 2022 pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One și PC prin Origin și Steam. Ediția Standard va fi lansată vineri, 1 iulie 2022.

Share:

Aboneaza-te la newsletter

Populare

Citeste mai mult
Related

Câteva concluzii după Marele Premiu al Arabiei Saudite 2023.Un Red Bull “de pe altă planetă”?

Calificările prin intermediul conceptelor principaleUn al doilea pole stagional...

MOTORSPORTcast: Analiza Marelui Premiu de Formula 1 din Bahrain

A fost prima cursă din Formula 1, iar Berti...

MP al Bahrainului 2023: Review. Previziunile sunt confirmate într-un mod exacerbat

După ce a acaparat prima linie a grilei, Red...

MOTORSPORTcast: Avanpremiera MP al Bahrainului

Este săptămâna cursei. Începe un nou sezon din Formula...

Câteva concluzii după testele din Bahrain. Un tablou mai clar ca în trecut? Partea II-a

3 zile de teste înaintea startului de sezon. Prea...

Câteva concluzii după testele din Bahrain. Un tablou mai clar ca în trecut?

3 zile de teste înaintea startului de sezon. Prea...

MOTORSPORTcast: Concluzii după ultima zi de teste din Bahrain

Mai este puțin și începe un nou sezon din...