EA SPORTS F1 22 introduce VR pentru versiunea PC a jocului

Data publicarii:

Codemasters și Electronic Arts Inc au dezvăluit prima apariție a gameplay-ului din cadrul EA SPORTS F1 22, format VR, înainte de weekend-ul de cursă de pe circuitul din Montreal.

Dezvoltat exclusiv pentru PC, modul VR se numără printre multiplele noutăți care îi așteaptă pe jucători odată cu lansarea jocului, pe 1 iulie. Cu Lance Stroll și monopostul Aston Martin AMR22 în prim plan, gameplay-ul imersiv ilustrează sentimentul claustrofobic pe care piloții îl au la volanul monopostului.

Jucătorii vor simți astfel emoțiile unei curse de Formula 1, apogeul sporturilor cu motor, pe Circuitul Gilles-Villeneuve, de 4,361km, din Montreal. F1 22 va fi disponibil și pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation4, și Xbox One.

”Modul VR schimbă experiența F1 22 pe PC și aduce weekend-ul de cursă la un cu totul alt nivel. De la sentimentul de claustrofobie din cockpit la intensitatea din momentul startului, când 20 de monoposturi accelerează spre primul viraj. Este cea mai realistă incursiune în Formula 1 de care fanii se pot bucura, fără a se afla însă la grila reală de start.”, a declarat Lee Mather, F1 Senior Creative Director în cadrul Codemasters

Fiind disponibil atât pentru F1, F2 și supercars, ca parte a F1 Life, jucătorii vor putea experimenta weekend-ul de cursă dintr-o perspectivă cu totul nouă. Începând din garaj, jucătorii pot urmări echipa lucrând necontenit înainte de alinierea pe grilă. Aceștia pot analiza detaliile complexe din joc și simți intensitatea și viteza în timp ce luptă să ajungă la linia de start, în noile monoposturi revoluționare din acest sezon.

F1 22 se lansează pe 1 iulie 2022 pentru PlayStation5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One și PC prin Origin și Steam. Jucătorii pot înregistra precomenzi pentru ediția exclusiv digitală F1 22 Champions, pentru a beneficia de acces prioritar cu 3 zile și conținut suplimentar.

Share:

Aboneaza-te la newsletter

Populare

Citeste mai mult
Related

Electronic Arts lanseaza primul Deep Dive al EA SPORTS WRC

Electronic Arts anunță azi primul Deep Dive al EA...

Charles Leclerc te provoacă să-i bați timpul de la Monza în jocul F1 23

Un nou "Pro Challenge" este aici si le ofera...

Jocul EA SPORTS WRC se va lansa pe 3 noiembrie

Electronic Arts Inc. a prezentat trailerul oficial pentru EA...

“Silly season” sau între zvonistică şi palpabil pe piața transferurilor

De peste trei decenii perioada iulie-august-septembrie s-a ales cu...

Enzo Ferrari. Partea a II-a:Instituţia, 1947-1988

“Avem trei instituţii în Italia: Papa, Ferrari şi Mafia....

Enzo Ferrari. Omul şi mitul. Partea I: Cursele ca o afacere

Un domn uşor rubicond, cu un aer distins în...

Secretul superiorității Red Bull 

12 GP-uri s-au desfăşurat până acum în 2023. Şi...

Trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu la  Transylvania Classic 2023

Cele 77 de echipaje înscrise la Transylvania Classic, un...