Charles Leclerc devine primul ambasador al EA SPORTS F1

Data publicarii:

Charles Leclerc, liderul clasamentului F1 înaintea cursei de la Miami, este prezent pe coperta EA SPORTS F1 22 alături de Lando Norris (McLaren) și George Russell (Mercedes)

Codemasters și Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) au semnat un parteneriat cu Charles Leclerc, pilotul Scuderiei Ferrari, prin care acesta devine ambasador al EA SPORTS și este inclus pe coperta jocului F1 22, care va fi lansat global pe 1 iulie.

Actualul lider al clasamentului FIA Formula One World Championship 2022 figurează pe coperta jocului alături de alte două tinere vedete ale sportului – Lando Norris, pilotul McLaren, și George Russell, pilotul Mercedes.

Jucătorii pot deja înregistra precomenzi pentru editia Champions, care aduce un omagiu celor 4 deținători de titluri de Campion Mondial prezenți pe grilele de start în acest an: Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Fernando Alonso și campionul en-titre Max Verstappen.

Ediția Champions oferă, pe lângă un acces prioritar de 3 zile, conținut suplimentar, printre care un pachet special Miami, disponibil pentru o perioadă limitată și influențat de celebrul oraș din Statele Unite ale Americii, menit să celebreze Grand Prix-ul inaugural FORMULA 1 CRYPTO.COM MIAMI.

“F1 22 celebrează cei mai talentați tineri piloți din F1, astfel că suntem entuziasmați de parteneriatul nostru cu Charles Leclerc. Deja consacrat ca unul dintre protagoniștii noii ere a Formula 1, Charles va colabora cu noi pe parcursul întregului sezon, astfel încât să le permitem jucătorilor noștri să fie cât mai aproape de acțiunea din vârful Marelui Ring. Totodată, suntem mândri să aducem omagiu foștilor campioni mondiali ai F1 prin ediția F1 22 Champions. Aceste nume consacrate continuă să inspire noua generație de piloți și este o onoare pentru noi să îi prezentăm împreună pe coperta ediției exclusiv digitale”, a declarat Lee Mather, F1 Senior Creative Director în cadrul Codemasters.

F1 22 îmbrățișează începutul noii ere în Formula 1, caracterizat de mașini revoluționare și reguli revizuite, care cresc competitivitatea și reimaginează weekend-ul de curse, cu 3 noi curse de Sprint. F1 22 oferă jucătorilor o experiență autentică și super-dinamică de simulare a curselor, perfect calibrată jucătorilor înfocați, cât și celor casual.

Noul hub F1 Life le permite jucătorilor să își etaleze colecția de supercaruri și iteme personalizate, care pot fi obținute prin progresia în joc, Podium Pass și magazinul disponibil în joc. În plus, jocul readuce feature-uri precum opțiunea 10-year Career, disponibilă inclusiv pentru 2 jucători simultan, My Team, sau Multiplayer.

F1 22 se lansează pe 1 iulie 2022 pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One, și PC prin EA App, Origin, Steam și Epic Store. Jucătorii pot înregistra precomenzi pentru ediția exclusiv digitală F1 22 Champions, pentru a beneficia de acces prioritar cu 3 zile și conținut suplimentar.

Share:

Aboneaza-te la newsletter

Populare

Citeste mai mult
Related

„La Barcelona începe cu adevărat sezonul!” La ce ne putem aştepta de la Marele Premiu al Spaniei?

Datorită complexităţii circuitului de la Montmelo, încă din a...

Mercedes ar putea renunța la conceptul extrem al sidepodurilor la Barcelona

Mercedes nu exclude varianta renunțării la conceptul sidepodurilor minimaliste,...

Formula 1: Crypto Miami Grand Prix. Review: Cum s-a înclinat balanţa în favoarea Red Bull

Pe noul circuit din Miami în mijlocul unei atmosfere...

Ultimul erou de acţiune. 40 de ani de la trecerea în nefiinţă a lui Gilles Villeneuve

Din păcate, după 8 mai 1982 despre Gilles Villeneuve...

Piloții avertizează că nu va fi o cursă reușită în Miami: „E pur și simplu teribil”

După primele antrenamente libere desfășurate pe circuitul din Miami,...

Charles Leclerc devine primul ambasador al EA SPORTS F1

Charles Leclerc, liderul clasamentului F1 înaintea cursei de la...

Războiul upgrade-urilor înainte de Grand Prix-ul de la Miami

Într-un sezon desfăşurat sub auspiciile celei mai radicale schimbări...

Porsche și Audi vor participa în Formula 1 din 2026

Herbert Diess, CEO-ul Grupului Volkswagen, a anunțat că mărcile...