Ediția 2022 a jocului  EA SPORTS F1 2022 va fi lansată pe 1 iulie

Data publicarii:

Codemasters și Electronic Arts Inc. au anunțat că lansarea la nivel global a jocului EA SPORTS F1 2022 va avea loc pe 1 iulie 2022. Pe locuri, fiți gata pentru noua eră!

În sezonul cu cele mai multe schimbări din ultimul deceniu, jucătorii EA SPORTS F1 2022 vor putea alege noi monoposturi hibride în Campionatul Mondial FIA Formula 1 2022, iar regulile revizuite vor schimba weekend-ul de cursă, incluzând acum și cursele de sprint.

Cu un line-up mai competitiv și imprevizibil ca oricând, jucătorii își vor putea testa abilitățile pe perioada întregului calendar de curse din 2022, inclusiv pe Autodromul Internațional inaugurat în cadrul Grand Prix-ului din Miami.

De asemenea în premieră, jucătorii se vor putea bucura de instanțele pline de farmec ale Formula 1 prin F1 Life, un hub personalizabil, unde pot să își etaleze colecțiile de supercaruri, ținutele și acesoriile câștigate prin gameplay, pot găsi Podium Pass dar și un magazin de brand integrat în joc. Jucătorii pot pre-comanda Ediția Champions acum, primind acces la joc cu trei zile mai devreme de lansarea globală și un pachet de conținut limitat, dedicat GP Miami.

Experiența redefinită a zilei de curse le permite jucătorilor să își personalizeze traseul cu noi opțiuni, Immersive și Broadcast, care influențează tururile de formare, intervențiile safety car și opțiunile de pit stop. În modul Immersive, jucătorii pot accepta provocări de tip risk-reward, care pot face diferența între un loc pe podium sau un loc în afara punctelor. Modul Broadcast implică mai puțină presiune, dispunând de cinematică autentică, controlată, care ține jucătorii în mijlocul acțiunii. Pentru o experiență F1 cât mai aproape de realitate, noua funcție VR pentru PC via Oculus Rift sau HTC Vive le permite jucătorilor să trăiască drama chiar din cockpit.

Pentru fanii noi sau pentru cei mai relaxați, noul AI Adaptive ajută jucătorii mai puțin experimentați să rămână competitivi pe durata întregii curse, competitorii controlați de AI fiind adaptați nivelului jucătorului. Meniurile și manevrarea accesibilă revin pentru a ajuta jucătorii să ajungă la acțiune cât mai rapid, fără a fi nevoie să înțeleagă complexitățile acestui sport. Programele de Practice dispun de mai multă diversitate, prin sisteme noi de puncte și vizualizări on-track. Astfel, jucătorii pot naviga fiecare șicană la perfecție înainte de a concura pentru puncte.

De asemenea, F1 22 prezintă actualizări ale funcțiilor precum My Team, care le permite jucătorilor să-și aleagă bugetul de start în funcție de trei niveluri: Newcomer, Challenger, și Front Runner. Jocul dispune de asemenea de actualizări ale circuitelor din Australia, Spania și Abu Dhabi, care reflectă schimbările reale. Mai mult, F1® 22 include și modul 10-year Career, extrem de apreciat, completat cu opțiunile two-player și multiplayer, pentru curse epice în comunitatea globală de racing.

Share:

Aboneaza-te la newsletter

Populare

Citeste mai mult
Related

„La Barcelona începe cu adevărat sezonul!” La ce ne putem aştepta de la Marele Premiu al Spaniei?

Datorită complexităţii circuitului de la Montmelo, încă din a...

Mercedes ar putea renunța la conceptul extrem al sidepodurilor la Barcelona

Mercedes nu exclude varianta renunțării la conceptul sidepodurilor minimaliste,...

Formula 1: Crypto Miami Grand Prix. Review: Cum s-a înclinat balanţa în favoarea Red Bull

Pe noul circuit din Miami în mijlocul unei atmosfere...

Ultimul erou de acţiune. 40 de ani de la trecerea în nefiinţă a lui Gilles Villeneuve

Din păcate, după 8 mai 1982 despre Gilles Villeneuve...

Piloții avertizează că nu va fi o cursă reușită în Miami: „E pur și simplu teribil”

După primele antrenamente libere desfășurate pe circuitul din Miami,...

Charles Leclerc devine primul ambasador al EA SPORTS F1

Charles Leclerc, liderul clasamentului F1 înaintea cursei de la...

Războiul upgrade-urilor înainte de Grand Prix-ul de la Miami

Într-un sezon desfăşurat sub auspiciile celei mai radicale schimbări...

Porsche și Audi vor participa în Formula 1 din 2026

Herbert Diess, CEO-ul Grupului Volkswagen, a anunțat că mărcile...